Maximiliano's Best Garden - Shaky Ground

Restaurang i Solna

Det är ju underbart med god mat och det finns många bra ställen som man kan gå till för att äta god mat, som att gå på en god restaurang solna som har bra och god mat. Det gäller att hitta sina små ställen som man gillar och som man känner är något för en själv och som gör att man vill äta där igen. Det är verkligen bra och härligt att kunna äta god mat ,speciellt när man får göra det tillsammans med vänner och med familjen. Det är fantastiskt det och jag tror att dom flesta håller med mig om att det är så.

Härligt med lite variation

Ja det är härligt med variation och något som gör att man känner att det finns så mycket som man kan prova och som man tycker är gott och tilltalande. Det är kul att prova på lite hemma också och se vad det är för roliga rätter som man kan bli inspirerad att göra. För man vill ju kunna äta gott hemma och så och då är det bra att man kommer med lite nya recept så att det blir lite nytt och fräscht för det behöver man.

Men det är ändå härlig att få gå ut och äta på restaurang och äta sånt som man inte kan laga själv och som man kanske inte tycker är så kul som det annars skulle vara. Så det finns mycket som man kan göra och hitta på när det kommer till mat, det är så stort och brett att man aldrig blir färdig med det. Och det är ju underbart att det är på det viset för man vill ju inte tröttna på maten utan man vill att det ska vara härligt varje gång som man ska äta och det blir det också om man varierar sig lite.